Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


UOVision UM785-3G Plus vadkamera

UOVision UM785-3G Plus vadkamera
129 990 Ft
Videófelvételt is küld!
Ez a csúcstechnológiás kamera kiváló választás a vadászok és a természetmegfigyelők számára.
Nagy hatékonysággal alkalmazható méhészetek, stégek, hétvégi házak megfigyelésére, védelmére és egyéb biztonságtechnikai célokra is.
Az UoVision új 3G PLUS vadkamerája ötvözi a nem képküldős és képküldős kamerák minden előnyét és számos új funkciót kínál a vadkamerát használók számára.
Full HD videófelvételt és 12MP-es fényképeket készít. A készülék beépített mikrofon segítségével videófelvétel üzemmódban a hangot is rögzíti.
Igény esetén beállítható, hogy egyszerre videófelvételt és fényképet is rögzítsen.
A kamera rendkívül nagy újítása, hogy 10 másodperc hosszú HD videó felvételt is képes átküldeni (hanggal együtt) GSM hálózaton keresztül.
Az átküldhető fényképek méretét is rendkívüli mértékben megnövelték a korábbi kamerákhoz képest.
A 785 3G Plus kamera már 8MP-es (3264x2448) képek átküldésére is alkalmas GSM hálózaton keresztül.
Jelenet üzemmódok segítségével a fényképezőgépekhez hasonló módon választhatóak különböző beállítások, melyekkel az expozíciós és záridő beállítást optimalizálhatjuk annak megfelelően, hogy hol és mit szeretnénk rögzíteni a kamerával.
A nagyméretű 2,4”-os előlapi kijelző a készülék elejére került, egy felnyitható ajtó mögé, így a kamera pozicionálása sokkal könnyebb, mint a szétnyitható, belső kijelzővel ellátott kamerák esetében. A vadkamerába egy matt kijelző került, amin kevésbé csillan vissza a napfény, így kényelmesebben nézhetjük vissza a feltételeket akár még napsütésben is. A készülék menüje egyszerű és logikusan felépített, mindössze 6db háttérvilágítással ellátott gombbal megoldható a készülék beállítása.
Nappal és megfelelő fényviszonyok mellett színes, éjjel, illetve rossz fényviszonyok esetén fekete-fehér képeket és videókat készít.
Egy fényérzékelő kapcsolja át automatikusan nappali üzemmódból éjszakai üzemmódba és fordítva. Sötétben a kamera láthatatlan 42db nagyteljesítményű, 940 nm-es infravörös LED-el világítja meg a helyszínt. Az infravörös vaku teljesítménye állítható.
Nagyérzékenységű passzív infravörös mozgás érzékelő (PIR) élesíti a kamerát, bármilyen emberi, vagy állat általi mozgásra.
Érzékenysége állítható, látószöge 105o, reakció ideje pedig mindössze 0,6 másodperc.
Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (Time-Lapse).
Lehetőség van manuális felvételkészítésre is.
A kamera támogatja a WiFi SD memóriakártyákat, így lehetővé válik a képek letöltése WiFi-n keresztül okostelefonnal, vagy tablettel anélkül, hogy a vadkamerához hozzá kellene nyúlni.
32 GB-os SD kártyával bővíthető. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy az SD kártyát újraírja, ha az betelt.
Másképp nevezi el a mozgás aktivációval, time-lapse funkcióval és a manuálisan készített felvételeket.
12 db AA méretű („ceruza”) elemmel működik. Az elemtartó rekesz teljesen kivehető a kamerából a könnyebb elemcsere érdekében.
Külső tápcsatlakozóval is rendelkezik, melynek kialakítása lehetővé teszi, a kamera fedelének felnyitását, anélkül hogy a csatlakozót ki kellene húzni.
Automatikusan átvált a külső áramforrásra, ha az elérhető és visszavált a belsőre, ha a külső megszűnik. Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is.
GSM modul segítségével a kamera képeket és videófelvételt küld mobiltelefonra, vagy e-mail címre GSM/GPRS hálózaton keresztül több különböző lehetséges beállítás alapján.
A felhasználó így azonnal értesül róla, ha a kamera bekapcsolt. Az elküldött felvételek mellett a kamera elküldi a felvétel dátumát, időpontját, aktuális hőmérsékletet, akkumulátor állapotot, jelerősséget és az SD kártyán lévő szabad / foglalt hely méreteit.
Bizonyos funkciók és beállítások mobiltelefonos applikáció segítségével, illetve SMS parancsok segítségével vezérelhető távolról.

Technikai adatok
Felbontás: 12MP, 10MP, 8MP, 3MP, 1,3MP
Érzékelő: 5MP
Kijelző: 2,4" színes TFT
Felvétel: Nappal: színes
Éjjel: fekete-fehér
Videó felbontása: 1080P (1920x1080)
720P (1280x720)
WVGA (800x480)
5-60 másodperc
Hangrögzítés: van
Kiegészítő információk: dátum, idő, hőmérséklet, holdfázis
Memória: SD / SDHC (Wifi SD)
32GB-ig
Infra vaku: beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (940 nm)
Infra hatótávolsága: ~15m
Energiaellátás: 12db ceruza elem, vagy akku
külső tápcsatlakozó (6V DC)
Csatlakozók: USB csatlakozó, 6V DC csatlakozó
Súly: 495g
Méret: 165x125x65mm
Sorozatkép: 1-10db
Képek közötti késleltetési idő: 0mp – 60p
Mozgásérzékelő érzékenysége: állítható (magas/normál/alacsony/ki)
Reakció idő: ~0,6mp
Biztonsági minősítések: FCC, CE, RoHS
Működési / tárolási hőmérséklet: -20 - +60°C / -30 - +70°C
Működési páratartalom: 5% - 90%
Tartozékok: rögzítő szíj, Micro SIM adapter
Jótállás: 1év
  • Cikkszám
    UOVUM785-3G
Webáruház készítés