Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


UOVision Compact 4G LTE felhős vadkamera + SIM kártya

UOVision Compact 4G LTE felhős vadkamera + SIM kártya
89 990 Ft
Új, csúcskategóriás, felhő alapú vadkamera nemzetközi SIM kártyával!
A készülékházban beépített SIM kártya van. A SIM-modul gyárilag van leragasztva!

Az UOVision új felhő alapú kamerái kiküszöbölik mindazt, amit a vadkamerákban a legkevésbé kedveltünk, a bonyolult beállítást. Elég a felhőben megadni a készülék gyári és IMEI számát, regisztráció után a menüből kiválasztani az országot és a szolgáltatót, ekkor a számítógépre letölt egy beállító fájlt, amit az SD kártyára kell másolni, ezután a készülék máris működőképes. A felvételeket bármikor elérhetjük a webes felületen, vagy a mobiltelefonos applikációban (IOS-re és Androidra is). Nem kell többé az email-eket egyesével megnyitni, az email fiókból törölgetni. A telefon megfelelő beállítás esetén hangjelzést ad, emiatt őrző és védelmi feladatokra is alkalmas. A telefonos alkalmazás a parancsikon sarkán számolja és mutatja az új felvételek számát. A felhő képtárában könnyedén végig lehet őket lapozni, bármikor le lehet tölteni és egyszerre akár több kép is törölhető. Twitter-en, vagy Facebook-on azonnal meg tudjuk osztani őket közvetlenül a tárhelyről.

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra a Google Play-ből, illetve IOS-re az App Store-ból. Az alkalmazás neve: Linckeazi

Ez a csúcskategóriás készülék kiváló választás a vadászok és a természetmegfigyelők számára.*

Az UOVision Compact 4G LTE felhő alapú kamerája 4G LTE hálózat segítségével képes a rögzített képek és videó felvételek továbbítására, ezáltal tömörítetlen formában juthatunk hozzá akár azonnal a kiváló minőségben rögzített képsorokhoz, hasznos időt nyerve ezáltal is. A 4G hálózat mellett természetesen kompatibilis a 3G / 2G hálózatokkal. A rendkívül kis méret kiváló rejtőzködővé teszi, így remek megfigyelő eszköz lehet akár a ház körül, illetve telephely őrzése esetén is.

Az akár 20 MP méretben rögzített fotóit nappal színesben, éjjel, a nagy hatékonyságú 940 nm-es láthatatlan infra vaku segítségével fekete-fehérben nézhetjük vissza. 1080P-s Full HD videó segítségével tájékoztat a megfigyelt területen tapasztalható mozgásról, mikrofonja segítségével hangot is rögzít. 0,6 mp-es reakcióideje révén az egyik leggyorsabb kategóriájában.
Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (Time-Lapse: 3 perc - 24 óra)
Beépített hely meghatározás a mobilhálózat cellainformáció alapján.
A kamera legfeljebb 32 GB-os micro SD kártyával üzemeltethető (alapból 8 GB része az alap készüléknek). A kamera elsődleges, nagy felbontású képeit erre rögzíti. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy a micro SD kártyát újraírja, ha az betelt.
Sorozatképek rögzítése is lehetséges 1-10-ig.
Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is. A kamera átnevezés funkcióval a hálózatba kötött kamerák esetén könnyebben beazonosíthatók a készülékek.
A Linckeazi ingyenes tárhelyet nyújt a beregisztrált készülékekhez.

* Megjegyzés:

Az alkalmazás a felvételek érkezésekor riaszt és hangjelzést ad megfelelő Android és iOs alkalmazás beállítás esetén.

Jelenleg a felhő és az alkalmazás is angol nyelvű, a gyártó azonban tervezi a magyar nyelv hozzáadását is a jövőben.

Rendkívül kompakt méret.
8 db AA akkumulátorral 3K feletti felbontású képek továbbítására alkalmas

*Az éjszakai videó felvételek készítése során az infravörös vaku működése jelentős áramfelvétellel jár, így mindenképpen ajánlott nagy kapacitású külső akkumulátor használata az üzembiztos videórögzítés érdekében..

*GPS információk: A vadkamerák nem rendelkeznek valódi GPS jeladóval. A mobil hálózat cellainformációs üzeneteit felhasználva nyújthatnak támpontot a több kamerát üzemeltető felhasználóknak, hogy adott kamerát melyik területen helyezték el. Nem képesek pontos koordináták jelzésére, így ez a funkció az üzemeltetés során hasznos. Lopás esetén a cellainformációs szolgáltatás pontatlansága miatt ez akár több utcányi tévedés lehetőségét rejti magában. Ezen felül csak bekapcsolt kamera és behelyezett SIM kártya esetén működőképes a funkció, ami egy eltulajdonított készülék esetén nem garantálható.

Figyelem!

A készülékházban beépített SIM kártya van. A SIM-modul gyárilag van leragasztva!
 • Gyártó : UOVision
  Támogatott fénykép felbontások: 20 / 16 / 12 / 8 / 5 / 3 MP, feltöltött kép: 800x600, vagy 4000x3000 (12 MP)
  Támogatott videó felbontások: 1080P (1920x1080), 720P (1280x720), WVGA (800x480)
  Energiaellátás: opcionális 8 x AA elem, AA akku, vagy 6V egyenáramú külső tápcsatlakozó
  Jótállás: Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
  Előre beállítható videó felvétel hossza: 5-60
  Felvételi üzemmódok: Nappal: színes, Éjjel: fekete-fehér
  Méretek: 120 x 100 x 70 mm
  Képek közötti késleltetési idő: 0mp – 60p
  Csatlakozók: USB csatlakozó, 6V DC csatlakozó
  Működési / tárolási hőmérséklet: -20 - +60°C / -30 - +70°C
  Működési páratartalom: 5% - 90%
  Látómező: 7,72 m / 10 m
  Adat tárolás: max. 32 GB micro SD kompatibilis (nem tartozék)
  Képküldő funkció: Felhőbe tölt
  Vízállóság: IP66
  Látószög: 64°
  Hangrögzítés: igen
  Kiegészítő információk: dátum, idő, hőmérséklet, holdfázis
  Infra vaku: Láthatatlan
  Infra hatótávolsága: 15-20 m
  Biztonsági minősítések: CE, RoHS
  Reakció idő: 0.4
  Mozgásérzékelő érzékenysége: állítható (magas/normál/alacsony/ki)
  Email-ben küld képeket: Nem
  Felhőbe tölt képeket: Igen
  Észlelési távolság: maximálisan 18 m infra vaku: max. 15 m
  Egyéb tulajdonságok:
  ​- magyar menü, stabil szoftver
  - objektív: F1.85
  - nemzetközi nano SIM kártya tartozék
  Tartozékok: vadkamera, rögzítő heveder, 8 GB micro SD, + SIM kártya Figyelem! A készülékházban beépített SIM kártya van. A SIM-modul gyárilag van leragasztva!
  Szín: terepszín
  Cikkszám: UOVC4GLTESIM
 • Cikkszám
  UOVC4GLTESIM
Webáruház készítés