Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


NITEforce Ezmail 20MP 4G vadkamera

NITEforce Ezmail 20MP 4G vadkamera
93 990 Ft

Bemutatjuk a NITEforce EZmail vadkamerát, a tökéletes megoldást a vadvilág és a biztonsági megfigyelés minden igényére! Az éles 20MP képfelbontással és Full HD (1080P) videóminőséggel kristálytiszta képeket és nagyfelbontású videókat készíthetsz könnyedén. A vadkamera 58 fokos látómezőt kínál, így a felvételek nagyobb területet fednek le. A Multi Shot funkcióval akár 10 képet is készíthet egymás után, és mindezt úgy, hogy a 940 nm-es Invisible No-Glow Flash technológiának köszönhetően nem ijeszti meg a vadon élő állatokat.

Más vadkamerákkal ellentétben a NITEforce EZmail hihetetlenül felhasználóbarát, nincs szükség bonyolult felhőszolgáltatásokra vagy felhasználói fiókokra, egyszerűen adja meg az e-mail címét, és a kamera máris használatra kész. A 4G-kompatibilitásnak köszönhetően bárhonnan, valós időben megtekintheti képeit és videóit. Amennyiben a kamera valamilyen mozgást érzékel, a képek vagy videók azonnal 4G sebességgel érkeznek a megadott e-mailekre (maximum 4 email cím adható meg).

A kamera emellett hihetetlenül sokoldalú, tökéletesen alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt.

A NITEforce EZmail vadkamera masszív felépítésével és IP66-os időjárásálló minősítésével bármilyen időjárási körülménynek ellenáll. Az egyéves garanciával pedig bízhat abban, hogy megbízható és hosszú távú befektetés lesz. 12 darab AA elemmel vagy akkuval működtethető, ami hosszú távú teljesítményt biztosít a hosszabb használathoz anélkül, hogy gyakran kellene újratölteni vagy cserélni az elemeket.

A kamera láthatatlan, infravaku technológiájával kiváló minőségű fényképeket és videókat készíthet éjszaka anélkül, hogy megijesztené a vadon élő állatokat.

A NITEforce EZmail kamera távolról vezérelhető egy ingyenes androidos alkalmazás segítségével. Az applikációval legfontosabb funkciók, beállítások menedzselhetők, kép vagy videó indítás, videó és kép mód közötti választás, a kamera távirányítóval történő be- és kikapcsolása és sok más hasznos funkció. Az ingyenes applikáció innen letölthető.


- Felbontás: 20MP , Full HD (1080P)
- Infra vaku: Láthatatlan
- Képküldő funkció: E-mail küldős
- Kijelző: 2 coll
- Látómező: 7.7 m/10 m
- Reakció idő: 0.6 s
- Adat tárolás: microSD kártya 32 GB-ig
- Anyaghasználat: műanyag
- Előre beállítható videó felvétel hossza: 5-60 mp
- Email-ben küld képeket: Igen
- Energiaellátás: 12 db AA alkáli elem (nem tartozék)
- Észlelési távolság: maximálisan 18 m
- Felhőbe tölt képeket: Nem
- Fényerő: 2.2
  • Cikkszám
    NITEZMAIL
Webáruház készítés